Tävlings licens sportskytte

tävlingslicens layout2014 box

Tävlingslicens

Vad är tävlingslicens?

Tävlingslicensen är en obligatorisk individuell avgift för skyttar från och med det år man fyller 15 år och som deltar i tävling inom Svenska Skyttesportförbundet, där två eller flera föreningar deltar. Undantagna är Svenska Dagbladets riksskyttetävling, Värmlandsserien k-pist, Skyttiadens föreningsomgång samt rekryteringstävlingen Sverigeduvan.

Tävlingslicens för 2014 gäller från och med 1 oktober 2013 till 31 december 2014.

Vad kostar tävlingslicensen?

2013 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.

Vad krävs för att få tävlingslicens?

Det som krävs för att få tävlingslicens är att du är medlem i en förening som är medlem i Svenska Skyttesportförbundet. Du ska finnas registrerad i föreningens medlemsregister i IdrottOnline, och därmed ha fått ett IID-nummer. Dessutom behöver du ha skyttekort i den gren/de grenar du vill tävla i.

Hur gör jag för att få tävlingslicens?

För att få tävlingslicens för år 2014 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren (t ex pistol) och förening.

Var hittar jag mitt IID-nummer?

IID-numret motsvarar ditt tidigare tävlingslicensnummer. Du som inte redan har ett IID-nummer måste kontakta din förening som lägger in dina personuppgifter och skyttekortsnummer i det administrativa programmet IdrottOnline. När du är registrerad får du det nödvändiga IID-numret.

Vad gör jag om jag är medlem i flera föreningar?

Om du är medlem i flera föreningar skriver du den förening som du vill ska stå som huvudförening på din tävlingslicens. Se till att även lämna din e-postadress till föreningen så får du ett mail av oss när din licens godkänts.

Tävlingsarrangörer kommer liksom tidigare kunna ta del av vem som har tävlingslicens, genom en lista som varje vecka uppdateras. Du som skytt behöver dock inte ha med dig något fysiskt bevis till tävlingen.

Uppdaterad: 21 OKT 2013 18:55 Skribent: Crister Larsson

MPK's styrelse har tagit följande beslut 6/4-21 som gäller tills nya restriktioner / lättnader kommer från FHM eller Förbundet.

• Träning tisdagar och torsdagar från och med 13e april kl 18-20. varannan plats kommer finnas tillgänglig, så 15 platser.
  • Ojämn vecka : Tisdag precision. Torsdagar militärsnabb
  • Jämn vecka: Tisdag militärsnabb. Torsdagar precision.

Officiell sommar träning kommer hålls Tisdagar och Torsdagar från v26 till och med v30. kl 18-20.

STANNA HEMMA VID MINSTA SYMTOM, ÄVEN OM NÅGON INOM FAMILJEN ÄR FÖRKYLD.

Ta hand om varandra.

Övrigt:

2/8 - Styrelsemöte, och planering inför åsmötet. Så vill man skicka in motioner ska dom vara senast hos styrelsen 31/7.

14/6 Beslutades att genomföra årsmötet lördag 28/8 på Ullervads församlinghems, då gillet kommer ha sm hela den helgen. Mötes handlingar kan fås av sekreteraren från och med 13/8.

18/8 - Start för nybörjar kurs.

Tävlingskalender 2021.

Från och med 1/6-21 beslutade förbundet att tävlingar får arrangeras med max 150 personer om inte läget förvärras. Men lokala restrektioner kan före komma.

22/8 - Pokalen 2 för anmälan - Fält - Mariestad

18/9 - KretsMästerskap i C och B fält - Fält - Föranmälan senast 14/9, Max 150 personer - Tidaholm / Kavlås

26/9 - Pokalen 3 + krm A - Fält - Skövde

2/10 Pokalen 4 + krm R - Fält - Skara